2 Δεκεμβρίου, 2023

Σ. Ανεστοπούλου στον Λαμία FM-1: «Σήμερα στις 7 το απόγευμα η εκδήλωση για την ανεργία» (Ηχητικό)

«Ανοικτή εκδήλωση για όλα τον κόσμο για την ανεργία με δυνατότητα ο κάθε πολίτης να μπορέσει να πει ανοιχτά και δημόσια της άποψη του, στις 7 το απόγευμα της Τετάρτης (30/11) στο Εργατικό Κέντρο» αναφέρει στο κεντρικό δελτίο ειδήσεων του Λαμία FM-1 η Πρόεδρος του Εργατικού Κέντρου Περιφερειακής Ενότητας Φθιώτιδας Σοφία Ανεστοπούλου.

Από την πλευρά του το Ε.Κ.Π.Ε.Φ., θα παρουσιάσει όλα τα προβλήματα που αντιμετωπίζει ο εργατικός κόσμος στο νομό Φθιώτιδας και την ανάγκη που πέφτουν πολλοί εργαζόμενοι.

«Τους λέω, γιατί δέχεστε να εργάζεστε με ελάχιστες αμοιβές και με μαύρη εργασία και μου απαντάν πως αλλιώς θα πεθάνουν από την πείνα…»

Η κ. Ανεστοπούλου τόνισε και τα προβλήματα που προέρχονται από το κράτος -προστατεύοντας κακές και αθέμιτες εργοδοτικές συμπεριφορές- αφήνοντας αβοήθητους εργαζομένους και ουσιαστικά τους ρίχνει στα χέρια επιτήδειων.

«Μιλάμε κανονικά για εργασιακό μεσαίωνα στη χώρα μας και όσο μπορούμε και περνάει από το χέρι μας θα διώκουμε και θα ξεσκεπάζουμε τέτοιες υποθέσεις. Το χειρότερο όλων όμως είναι πως πολλές φορές αδικήματα κατά των εργαζομένων μένουν ατιμώρητα…»

Ακούστε όλα όσα είπε η κ. Ανεστοπούλου, στο LamiaFM1.gr: