7 Σεπτεμβρίου, 2022

ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΟ ΣΥΛΛΑΛΗΤΗΡΙΟ ΣΤΗ ΔIΕΘΝΗ ΕΚΘΕΣΗ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗΣ

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ

ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΟ ΣΥΛΛΑΛΗΤΗΡΙΟ Δ.Ε.Θ.

(06-09-2022)

Το Εργατοϋπαλληλικό Κέντρο Περιφερειακής Ενότητας Φθιώτιδας (Ε.Κ.Π.Ε.Φ.) συμμετέχει στο Αγωνιστικό Συλλαλητήριο που διοργανώνει η ΓΣΕΕ, το Σάββατο 10 Σεπτεμβρίου στη Θεσσαλονίκη. Καλούμε όλους τους εργαζόμενους, τους ανέργους, τους συνταξιούχους να δώσουμε όλοι μαζί δυναμικό παρόν, απαιτώντας πολιτικές που να έχουν στο επίκεντρό τους την αξιοπρεπή διαβίωση της ελληνικής κοινωνίας.

ΑΓΩΝΙΖΟΜΑΣΤΕ ενάντια στη κατεδάφιση των εργασιακών και ασφαλιστικών μας δικαιωμάτων, στην ανασφάλιστη εργασία, στη συνεχιζόμενη λιτότητα, στη δυσβάσταχτη φορολογία και στις αμέτρητες στρατιές ανέργων.

ΔΥΝΑΜΩΝΟΥΜΕ τις αντιδράσεις και τις κινητοποιήσεις μας για την επιστροφή όλων των κατακτήσεων και των δικαιωμάτων μας, που τόσο βίαια μας άρπαξαν οι σκληρές μνημονιακές πολιτικές των τελευταίων χρόνων.

ΑΠΑΙΤΟΥΜΕ από την Κυβέρνηση να αποκαταστήσει επιτέλους την αδικία σε βάρος όλης της εργατικής τάξης με άμεσα μέτρα που θα  αποτρέψουν τη φτωχοποίηση του ελληνικού λαού, με σταθερή και πλήρη πενθήμερη εργασία για όλους και όλες, με θωράκιση του 40ωρου και ίσα δικαιώματα, με δίκαιο κατώτατο μισθό και ρύθμισή του μέσω της Εθνικής Γενικής Σ.Σ.Ε, με ουσιαστική αντιμετώπιση της ανεργίας και με προστασία όλων των εργαζομένων από εργοδοτικές παραβατικότητες.

ΠΡΟΣΤΑΤΕΥΟΥΜΕ την αξιοπρέπειά μας διεκδικώντας μια κοινωνία με σταθερή και πλήρη εργασία για όλους με ίσα δικαιώματα, μια  κοινωνία με δίκαιο και βιώσιμο σύστημα κοινωνικής ασφάλισης, με ελεύθερη συνδικαλιστική δράση και σεβασμό στους δημοκρατικούς θεσμούς.

ΔΙΝΟΥΜΕ ΤΟ ΔΙΚΟ ΜΑΣ ΑΓΩΝΑ ΓΙΑ ΤΗ ΖΩΗ & ΟΧΙ ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΠΙΒΙΩΣΗ!

Συμμετέχουμε δυναμικά στο συλλαλητήριο της  Θεσσαλονίκης το Σάββατο 10 Σεπτεμβρίου στις 6:00 το απόγευμα στο Άγαλμα Ελευθερίου Βενιζέλου.

Αναχώρηση λεωφορείων: Σάββατο 10 Σεπτέμβρη και ώρα 8:30 π.μ. από την Πανελλήνια Έκθεση Λαμίας.

Δηλώσεις συμμετοχής: : 22310 26651, 6982519581, 6936180171.