11 Φεβρουαρίου, 2022

Η ΠΡΟΕΔΡΟΣ ΤΟΥ Ε.Κ.Π.Ε.Φ. ΣΤΟΝ LAMIA FM-1 ΓΙΑ ΤΗ ΛΑΡΚΟ

Κινητοποιήσεις και συγκεντρώσεις φορέων και εργαζομένων στη ΛΑΡΚΟ πραγματοποιούνται στη Λάρυμνα καλώντας σε ξεσηκωμό για τις απολύσεις.

Δεκάδες εργαζόμενοι της ΛΑΡΚΟ, συμμετέχοντας στην κινητοποίηση που διοργάνωσε το απόγευμα της Τρίτης το επιχειρησιακό σωματείο στο εργοστάσιο της Λάρυμνας, συγκεντρώθηκαν με τα αυτοκίνητά τους στον κόμβο του Μαρτίνου και με αυτοκινητοπορεία ξεσήκωσαν τα χωριά της περιοχής.

Στο πλευρό των εργαζομένων το Εργατικό Κέντρο Π.Ε. Φθιώτιδας.

Η πρόεδρος Σοφία Ανεστοπούλου εξέφρασε μέσα από τον ΛΑΜΙΑ FM-1 τη θέση του Εργατικού Κέντρου να μην σταματήσει η λειτουργία της ΛΑΡΚΟ ούτε για ένα λεπτό.

«Αντιμετωπίζουμε το χειρότερο σενάριο, αφού ανακοινώθηκε η απόλυση χιλιάδων εργαζομένων. Ανάλγητη η Πολιτεία για τις υποσχέσεις για τις θέσεις εργασίας, ενώ εργαζόμενοι μένουν άστεγοι γιατί δεν έχουν δικά τους σπίτια και διέμεναν σε αυτά που τους είχε παραχωρήσει η εταιρεία.»

«Θα πάρουν πενιχρές αποζημιώσεις, ενώ δε γνωρίζουν με σαφήνεια τι θα απογίνουν μέχρι να πάρουν τη σύνταξή τους,» δήλωσε και ανακοίνωσε ότι θα μετέχουν αύριο Πέμπτη 10/02/2022 στην κινητοποίηση έξω από το υπουργείο οικονομικών στην Αθήνα.